logo_text


feliratozás Anyagok

Szállítási és fizetési feltételek

Szállítási és fizetési információk 

Kérjük, figyelmesen olvassa el szállítási és fizetési feltételeinket!


Kizárólag magyarországi címre tudunk rendelést teljesíteni. 
A termékek kiszállítása a GLS Futárszolgálat vagy Magyar Posta (MPL)segítségével történik.
A szállítás napjáról e-mailben értesítést küldünk.
Megrendelését a hét bármely napjának, bármely időszakában elküldheti. Megrendelőnk az elküldött rendelés befogadásáról azonnali visszaigazolást kap tőlünk e-mailen keresztül.

A rendelés teljesítéséről  és a várható szállítás idejéről e-mailben értesítjük.

A kiszállítás az ország egész területére az alábbi díjért történik. 

Szállítás költségének megállapítása GLS futár esetén ( nettó ár):

  • 30000 Ft összeghatárig  3000 Ft - (a rendelt értékének 10 %-a)+Áfa vagyis pl.: 12000 Ft netto rendelési érték esetén 3000-1200=1800 Ft+Áfa a szállítási költség.
  • 30000 Ft felett ingyenes

Szállítás költségének megállapítása MPL futár esetén ( nettó ár):

          Egységesen 10 000 Ft 

Ha a szállítást Postapontra, vagy postán maradóra kérik, akkor a megjegyzés rovatban meg kell adni annak pontos megnevezését és címét.


A megrendelt terméket(et) munkahelyi, és privát címre is kérheti kedves Megrendelőnk . A cím megadásánál kérjük, vegye figyelembe, hogy a csomagok kiszállítása munkaidőben, 8 és 17 óra között történik.

Sikertelen kézbesítés esetén a csomag visszakerül a feladóhoz (Kemart Kft.) és csak abban az esetben kerül újra kiszállításra, ha a Megrendelővel  sikerült új időpontot egyeztetni az átvételre.

Ez esetben a szállítás díját ismételten meg kell fizetnie a Megrendelőnek. Második sikertelen kézbesítés esetén a vevővel történt egyeztetés után a csomag személyesen, kizárólag a Kemart Kft. székhelyén (8200 Veszprém, Tátorján u. 5/F.) vehető át.

A honlapon szereplő árak nem tartalmazzák a kézbesítés költségét. Külön csomagolási díjat nem számolunk fel. A termék mellett feltüntetett ár csak a termék nettó és a bruttó  fizetendő árát jelöli.

A kiszállított kisebb értékű rendelés  kifizetése készpénzben történik átvételkor a futárnak, kivéve átutalással fizető szerződő ügyfeleinket illetve a nagyobb értékű (20000 Ft ) feletti  rendeléseket, amit díjbekérő alapján előre kell kiegyenlíteni.

Az átutalással történő fizetés határideje:  8 - 12 naptári nap (megállapodástól függően).

Egyedi termék  a teljes összeget kell díjbekérő alapján előre megfizetni amelyről az összeg megérkezése után végszámlát állítunk ki.

Az  egyedi termék gyártását csak  a teljes összeg beérkezése után kezdjük el, vagyis a teljesítési idő az előleg megérkezésétől számítódik.

Vásárlási feltételek:

- Kizárólag a Honlapon keresztül elküldött megrendeléseket tudunk teljesíteni, ez alól csak a külön szerződő partnereink kivételek.

- Az Ön mobil telefonszáma megadását minden esetben kérjük, ha nem tudjuk felvenni a kapcsolatot a megrendelővel, a megrendelést tárgytalannak vesszük! (telefonszámát bizalmasan kezeljük, és nem adjuk ki harmadik személynek)

Árgarancia

A megrendelt és visszaigazolt áruk árát már nem változtatjuk meg.

Teljesítés ideje

Honlapunkon  látható termékek nincsenek  raktárkészleten, mivel ezeket rendelésre gyártjuk . A megrendeléseket a gyártás és szállítás idejének megjelölésével a várakozási idő (a módosítás és lemondás ideje, ÁSZF V.pont)  után e-mailban visszaigazoljuk (tényleges visszaigazolás).

Az átlagos teljesítési idő 10-14 nap.

A megrendelés menete:

Megrendeléséről automatikusan válasz e-mailt küldünk Önnek a regisztrációkor megadott e-mail címre.Ez egy előzetes visszaigazolás , a tényleges visszaigazolás tartalmazza a szállítási határidőt és a fizetendő vételárat. Megrendelésekor a feltüntetett árak nettó  árak, az összegzésben a kedvezmények levonásra, a szállítás költség felszámolásra kerülnek. Az összesítés végén a fizetendő  nettó és bruttó végösszeg is megtalálható.Ha nincs többletigény ez a végleges vállalási ár.

Ha a megjegyzés rovatba írva  olyan  igény jelenik meg, amely többletköltséggel jár, akkor a tényleges visszaigazolás tartalmazza a módosított vállalási árat.

Kérdése van? » Hívjon! Amiben tudunk, segítünk!

kemart@kemart.hu vagy +36 20 9 455 054